A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Новини

День пам'яті жертв голодоморів!

У четверту суботу листопада в Україні вшановують День пам'яті жертв голодоморів.По всій Україні пройде акція "Запали свічку пам'яті"

08:49 30.11.2020

День Гідності та Свободи!

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи на честь вшанування громадянської мужності учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього України, їх відданості ідеалам свободи, справедливості, утвердження демократичних цінностей в єдиній, соборній та незалежній державі.

08:31 23.11.2020

З Днем Громади!

Привітання з нагоди святкування 5-тої річниці нашої рідної громади!!!

09:54 18.11.2020

День визволення України від німецько-фашистських загарбників!

Сьогодні ми відзначаємо День звільнення України від німецько-фашистських загарбників. Перш за все, – це свято ветеранів, на долю яких випало тяжке випробування війною. Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, в таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до Великої Перемоги.

14:57 28.10.2020

День людей похилого віку

Щиро вітаю Вас з теплим і сердечним святом — Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана! Цей день — символ єдності і спадкоємності поколінь, прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Вони передають у спадок все найцінніше, що накопичили за все життя.Ваша праця, подвиг, шанобливе ставлення до людей– це незрівняний приклад для наслідування сучасній молоді. Низький уклін Вам до землі, дорогі ветерани, дідусі, бабусі, та велика подяка за все що Ви зробили для своїх нащадків.Бажаю Вам найголовнішого – здоров’я, безхмарного неба, сил та наснаги і далі дарувати тепло ваших посмішок, щастя та благополуччя! Нехай всі проблеми та незгоди обходять стороною, а добро, що ви робите, повертається сторицею!

08:34 06.10.2020

День туризму

27 вересня - відзначається Всесвітній день туризму.

10:15 29.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано