A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Новини

Привітання з Новим роком!

Цей рік був важким, було безліч проблем та невдач. Так нехай в Новому році буде більше перемог. Нехай він буде наповнений радістю, усмішками і сміхом. Щиро бажаю, щоб будь-яке бажання втілилося в життя, щоб всі цілі були досягнутими. Найголовніше, нехай кожен з нас буде в Новому році щасливий. Адже щастя якраз включає в себе і здоров'я, і любов, і успіх. Будьте щасливі! З Новим роком!

09:34 05.01.2021

День Св.Миколая

19 грудня в Никанорівський Сбк була відкрита резиденція Св.Миколая.Всі бажаючи відвідали Св.Миколая,розповіли вірші та отримали солодкі подарунки.Велика подяка депутату Шахівської сільської ради Николай Подлесный !!!

08:38 22.12.2020

Запрошуємо до резиденції Св.Миколая

Справжній Святий Миколай чекає на дітей у своїй резиденції.Він з радістю прийме кожного у своєму затишному будиночку,вислухає усі побажання,подарує смачні подарунки!

10:30 18.12.2020

День прав людини

У 1950 році Генеральна Асамблея ООН проголосила 10 грудня Днем прав людини з метою залучення уваги людей в усьому світі до Загальної декларації прав людини як до загального ідеалу для всіх людей і народів. Нині чимало країн включають основні положення Декларації в своє базове законодавство і конституції.Цьогорічна тема Дня - «Молодь постає на захист прав людини». Як зазначають в ООН, ця тема повинна продемонструвати як молоді люди по всьому світу виступають проти расизму, мови ненависті, булінгу в школах, дискримінації, зміни клімату.У 1950 році Генеральна Асамблея ООН проголосила 10 грудня Днем прав людини з метою залучення уваги людей в усьому світі до Загальної декларації прав людини як до загального ідеалу для всіх людей і народів. Нині чимало країн включають основні положення Декларації в своє базове законодавство і конституції.Цьогорічна тема Дня - «Молодь постає на захист прав людини». Як зазначають в ООН, ця тема повинна продемонструвати як молоді люди по всьому світу виступають проти расизму, мови ненависті, булінгу в школах, дискримінації, зміни клімату.

10:39 10.12.2020

День української хустки!

Приєднались до флешмобу "У хустину обернись - до традицій доторкнись" до Дня української хустки.

13:57 04.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано