A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Виховна робота

Акція "#ЗапалиСВІЧКУ"

Учні 5 класу Шахівської ЗОШ І-ІІІст. прийняли участь в акції "#ЗапалиСВІЧКУ" під гаслом "#Збережи ПАМ'ЯТЬ. #Збережи ПРАВДУ."

09:48 29.11.2020

«Відходи розділяй - довкілля зберігай»

Проблема збирання, накопичення, переробки, утилізації, видалення, знешкодження та захоронення твердих побутових відходів є однією з найбільш болючих та гострих. Сміття накопичується всюди. Зростають обсяги відходів, поширюються площі несанкціонованих звалищ. Комунальні підприємства намагаються вирішити питання, впроваджуюучи ініціативу  сортування сміття. Проте населення неохоче відгукується на неї, в повній мірі не усвідомлюючи екологічну загрозу, яка нависла над громадами. Для того щоб вирішити цю проблеми  учні, педагоги  долучились до Проєкту Департаменту екології та природних ресурсів Донецької обласної державної адміністрації « Відходи розділяй - довкілля зберігай». В нашій школі встановлено 3 сміттєвих контейнери, куди учні сортують сміття: пластик, папір, батарейки .  Завдяки проєкту, усі жителі громади дізнаються,  що сміття не є однорідним, що його можна розділити на різні види. Школярі розкажуть батькам, для чого потрібно сортувати своє сміття та яка з цього може бути користь країні, школі та кожній окремій людині. Чим більше відходів йтиме на перероблення, тим чистішими будуть повітря, земля і вода навколо нас.

19:32 26.11.2020

Міжнародна акція „16 днів проти насильства”

Впродовж останніх років з 25 листопада до 10 грудня в усіх регіонах України проходить акція “16 днів проти насильства”, в рамках якої громадськими організаціями, місцевими структурними підрозділами у справах сім’ї та молоді, центрами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводяться заходи з попередження і подолання насильства в сім’ї. Міжнародна акція “16 днів проти насильства” ініційована Центром Жіночого Глобального лідерства у 1991 році з метою привернення уваги громадськості до проблем насильства в сім’ї, а також активізації діяльності державних структур і громадських організацій з метою захисту прав жінок та формування ненасильницької ідеології в суспільстві.

15:21 25.11.2020

Противірусний челендж #здоровотанцю

Учні 5 класу Шахівської ЗОШ І-ІІІст. взяли участь у Противірусному челенджі #здоровотанцюю та підтримали гасло "Танцюй завзято, щоб вірус прогнати!"

09:57 20.11.2020

День Гідності та Свободи

 21 листопада Указом Президента оголошено Днем Гідності та Свободи. Сьогодні, в час змін, нашим святим обов’язком є віддання належної шани патріотизму й мужності громадянам, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави.

14:09 18.11.2020

День української писемності та мови

9 листопада в школі відзначили День української писемності та мови.Відзначають його на честь українського літописця Нестора - послідовника творців слов'янської писемності Кирила і Мефодія. Саме з нього, вважають дослідники, і починається писемна українська мова. Учні долучилися до написання Всеукраїнського диктанту національної єдності. Його писали усі охочі і небайдужі до української мови - вся країна. Мова – це наша неоціненна спадщина, з якою ми не розлучаємося протягом всього життя. Слово – це початок усіх наук. Це джерело, яке постійно потрібно збагачувати, доповнювати, навчати, адже “слово до слова і зложиться мова”.

17:00 09.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано