A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Виховна робота

НОВОРІЧНІ СВЯТА

Новий рік! Ці два слова у кожного асоціюються зі святковим настроєм, подарунками, іграми, розвагами. Саме так, 27 грудня,  проходили свята у нашій школі.

10:07 27.12.2019

Ярмарок "Добра багато не буває"

Напередодні дня святого  Миколя  було проведено ярмарок "Добра багато не буває". На ярмарок були виставлені пиріжки, тістечка, печиво, торти, рулети та інші смаколики. Атмосфера на солодкому ярмарку була невимушеною і жвавою. Скрізь лунав гамір, жарти, пісні. Купці та продавці створили справжню атмосферу ярмаркового дійства. Учні у різний спосіб запрошували до свого столу, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі. Домашню випічку з особливим азартом розкуповували учні, вчителі, батьки та гості.  Усі учасники отримали неабияке задоволення. А найприємніше те, що захід став місією доброчинності.                                                                                                                                                  Наші діти, долучаючись до цього заходу, відчуваючи, що роблять щось потрібне і корисне, формують у собі активну громадянську позицію людей, небайдужих до потреб та проблем інших. На виручені кошти будуть придбані засоби гігієни для Дружківського будинку-інтернату.

19:41 13.12.2019

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВА

З 09.12 по 13.12 проводився Всеукраїнський тиждень права, мета якого  підвищення ролі правової освіти серед школярів, виховання поваги до закону і прав людини. 

15:00 13.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано