A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Виховна робота

День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за батьківщину, як нагадування про одну із найкривавіших подій війни на сході України – Іловайську трагедію.

14:25 29.08.2021

Випускний у школі

Прощальний вальс... Випускний вечір... Скільки в ньому спогадів, мрій, сподівань, радості і смутку, світлої печалі... Які щемливо-ніжні почуття охоплюють душу! Серце переповнює любов до життя, до рідних людей! Сьогодні пролунав прощальний вальс для випускників. Світанкова зоря покличе їх у незвідані далі, різнобарв'я життя, для праці і радості. 02 липня 2021 року в школі відбулося урочистості з нагоди вручення документів про повну середню освіту випускникам 11 класу.  У житті кожного учня настає момент розставання зі своїми вчителями. Це свято для багатьох є тим кордоном, за яким учні стають дорослими людьми. Цей день залишиться в пам'яті кожного випускника, як справжнє свято!

18:56 07.07.2021

Екскурсія до архітектурно історичного комплексу "Панська садиба"

 10 червня 2021 року учні Шахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів згідно плану спільних заходів щодо реалізації Програми у Шахівській сільській раді, з метою залучення дітей до організованих форм дозвілля начальником служби у справах дітей Шахівської сільської ради Пихтєєвою Е.А. було організовано екскурсію до архітектурно історичного комплексу "Панська садиба", приурочену до Міжнародного дня захисту дітей. Діти були дуже задоволені, їм дуже сподобалося.

08:26 15.06.2021

Турнір з футболу

Вітаємо юних футболістів Шахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які успішно виступили IV  турнірі з футболу, присвяченому Дню захисту дітей!

10:48 02.06.2021

Свято Останнього дзвоника

. Свято Останнього дзвоника - завжди урочиста, радісна і водночас хвилююча подія. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє.

09:21 31.05.2021

НАЦІОНАЛЬНИЙ УРОК З БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

 Із 17.05 по 23.05 у всьому світі відбувся 6-ий Глобальний Тиждень безпеки дорожнього руху.  В рамках Тижня безпеки дорожнього руху з метою запобігання дорожньо-транспортному травматизму та привернення уваги учнівської молоді й педагогічних працівників до правил поведінки на дорозі були проведені наступні заходи:

09:17 23.05.2021

ДЕНЬ ЗДОРОВ’Я У НАШІЙ ШКОЛІ

Здоров’я – це дар. Його треба шанувати, не витрачати, а примножувати. Людина, яка не хворіє почувається впевнено, бо вона усвідомлює, що керує своїм здоровям, є його господарем. Саме тому з раннього дитинства треба формувати навички щодо ведення здорового способу життя. З цією метою 21 травня у школі пройшов День Здоров’я.

09:18 21.05.2021

Всесвітній День вишиванки

            Всесвітній День вишиванки відзначається щороку в третій четвер травня. У 2021 році він припадає на 20 травня. Вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу. Вона яскраво відображає особливу національну традицію народу.

19:41 20.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано