A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Виховна робота

День учителя

4 жовтня учні школи привітали з професійнм святом учителів, які знаходяться на заслуженому відпочинку.

14:13 11.10.2019

4 жовтня – Всесвітній день тварин

 2-4 жовтня за ініціативи  БО «БФ «Щаслива лапа» та підтримки МОН України в школі  пройшов «II Всеукраїнський урок доброти» про гуманне та відповідальне ставлення до тварин!

19:35 03.10.2019

Бабин яр

29 вересня 2019 року виповнюються 78-мi роковини від початку однієї  з найбльших трагедй ХХ столітя - масових розстрілів мирного населення в урочиці Бабин Яр у м. Києві, вчинених нацистами у 1941-1943 роках.

15:20 27.09.2019

ПЛАН заходів щодо запобігання та протидії булінгу

  Булінг– це агресивна поведінка щодо окремої особи або групи, з метою приниження, домінування, фізичного чи психологічного самоствердження. Булінг може проявлятись у вигляді психологічного тиску (образи, приниження, погрози, ігнорування тощо) та фізичних знущань (удари, поштовхи, принизливий фізичний контакт, побиття та інше). Не рідко фізичний і психологічний тиск об’єднуються. У школі вирішальна роль у боротьбі з булінгом належить учителям. Проте впоратися з цією проблемою вони можуть тільки за підтримки керівництва школи, батьків, представників місцевих органів влади та громадських організацій. Від булінгу страждають і агресори, і жертви. Всі вони переживають емоційні проблеми, не вміють будувати стосунки з людьми, мають проблеми психо-емоційного розвитку. Вони потребуватимуть підтримки дорослих, які б допомогли їм розвинути здорові відношення з людьми не лише у школі, але й протягом усього їх подальшого життя. Як показує практика, форми шкільного булінгу можуть бути різними: систематичні кепкування з будь-якого приводу (від національності до зовнішнього вигляду дитини); задирство; фізичні і психічні приниження; різного виду знущання; бойкот та ігнорування; псування особистих речей та ін. В рамках реалізації ініціативи Міністерства юстиції головним територіальним управлінням юстиції спільно з Департаментом освіти і науки облдержадміністрації з 10 вересня 2018 року заплановано проведення в загальноосвітніх навчальних закладах області тематичних уроків «Стоп булінг». Метою проведення таких уроків є вироблення нульової толератності до проблеми булінгу, розвиток співчутливого ставлення до жертв насилля, навичок надання і отримання допомоги. В Україні набув чинності закон про протидію булінгу в школах. Джерело:https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2657-19

14:03 18.09.2019

Олімпійський тиждень

Щоб  навчити цінувати власне здоров’я,виховувати в школярів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом в школі щороку традиційно проводиться Олімпійський тиждень.  Не виключенням став і цей рік. Олімпійський тиждень тривав з 09 по 13 вересня. До проведення   заходів долучилися не лише вчителі фізичної культури а й всі вчителі школи.

14:35 16.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано