A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Новини Золотоколодязької ЗОШ

ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти.Свято Миколая – це своєрідне підбиття підсумків: зважування добрих і поганих вчинків, здобутків у навчанні. Традиційний шкільний захід до Дня святого Миколая у КЗ “Золотоколодязька ЗОШ” цьогоріч відбувся в онлайн-форматі.Не залишилися без уваги Миколая учні нашої школи , до яких він завітав напередодні свята.Школярі радісно і тепло зустріли гостя.Діти не розгубилися: розповідали вірші, співали пісень. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту. Учні ознайомилися з історіюєюулюбленого зимового свята, дізналися більше про Святого Благодійника, якого в народі іменують Великим Чудотворцем. Ангели славили святого Миколая , а норовливий чортик , все спонукав дітей до злих справ. Але, як завжди, добро перемогло зло. По закінченні свята учні та батьки отримали масу позитивних вражень. Свято вдалося на славу!

09:43 18.12.2022

День Збройних сил України

День Збройних сил України – це свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.

12:21 05.12.2022

Участь у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури

Сьогодні, 03 грудня 2022 року, учні-старшокласники Шахівської територіальної громади ( Вікторія Анасейчук та Олександра Яртемік- 9 клас, Вікторія Стребіж - 8 клас, Гліб Шапко - 10 клас, Стас Строган -11 клас) взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури. Бажаємо перемоги !

12:18 03.12.2022

Вітаємо!!!

Шановні працівники  органів місцевого самоврядування!

07:41 02.12.2022

Ми не маємо права забути...

Пам'ять – нескінченна книга, в якій записано все: і життя людини, і життя країни. Багато сторінок там вписано криваво-чорним кольором. Однією з таких сторінок був Голодомор 1932-1933 рр.

11:20 25.11.2022

ДЕНЬ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ

21 листопада украЇнці відзначають одну з нових, але знакових дат в історії України – День Гідності та Свободи.

16:33 18.11.2022

Єдиний урок з безпеки

Сьогодні молодші учні КЗ  «Золотоколодязька ЗОШ І-ІІІ ступенів»   стали учасниками профілактичного онлайн-заняття з провідним інспектором відділу запобігання надзвичайних ситуацій  Покровського районного управління Шатохіним  Андрієм Володимировичем. Під час зустрічі були розглянуті питання пожежної безпеки , правила поводження  з вибухонебезпечними та підозрилілими предметами, дії під час сигналу   «Повітряна тривога» та дії під час артилерійських обстрілів.

15:13 17.11.2022

ТИЖДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ 2022

Уже стало доброю традицією у листопаді проводити заходи, присвячені Дню української писемності та мови . Цього року програма предметного тижня була, як завжди, досить насиченою та цікавою. Учні мали змогу поринути у багатющий світ краси і принад рідної української мови . Конкурси, квести, мовні ігри і турніри спонукали учнів до творчості й пізнання, викликали ще більший інтерес та бажання вчитися, сприяли розвитку креативності, вчили бути спостережливими, кмітливими та винахідливими.Найрізноманітніші онлайн-заходи з нагоди Дня писемності та мови  тривали упродовж з 3 по 9листопада 2022:

12:34 09.11.2022

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ЗАХИСНИКА І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Вшановуючи традиції, 13 жовтня у нашій школі відбулося загальношкільне онлайн-свято до Дня захисника і захисниць України. Зібралась вся шкільна родина. Мета заходу- вшанування мужності та героїзму захисників держави , сприяння зміцненню патріотичного духу підрочтаючого покоління.

16:11 13.10.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗАХИСНИКА І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Шановні наші захисники та захисниці! Щиро вітаємо вас зі святом ! ! Немає вищого прояву громадянського обов’язку і патріотизму, ніж стати на захист своєї Батьківщини.У ці складні для України часи ви щодня здійснюєте подвиг — зі зброєю в руках бороните рідну землю від російського агресора

16:08 13.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано