A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Новини Золотоколодязької ЗОШ

15 ЛЮТОГО - ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

Виховуючи повагу до учасників військових подій в Афганістані, ознайомлення з трагічними сторінками нашої історії в КЗ Шахівської сільської ради «Золотоколодязька ЗОШ І –ІІІ ступенів» заходи до Дня вшанування учасників бойових дій та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану.

11:22 15.02.2022

14 лютого – Міжнародний день дарування книг

14 лютого – Міжнародний день дарування книг. Починаючи з 2012 року цей день відзначають даруванням книг бібліотекам, школам, дитячим будинкам, лікарням, друзям, членам родини. 11 лютого у нашій шкільній бібліотеці пройшла акція « Подаруй бібліотеці книгу». Учні 2 класу завітали до бібліотеки книжковими подарунками. Шкільний бібліотекар Чучин Л.І. оформила тематичну виставку до цього дня.Шановні читачі! Приєднуйтесь до акції! Не залишайтесь байдужими – бібліотеці потрібні нові книги! Добрі справи робити приємно! Щиро вдячні за подарунки!

09:57 14.02.2022

Безпечний Інтернет-2022

Для сучасних дітей та підлітків Інтернет — це не просто віртуальна реальність, а повноцінна частина їхнього життя.

10:43 08.02.2022

Всесвітній день читання вголос

З метою актуалізації і розширення знань дітей про життя і творчість видатного українського педагога і письменника В. Сухомлинського,збагачення словникового запасу учнів, виховання доброзичливого ставлення дооточуючих, інтересу до творів В.О. Сухомлинського та з нагоди Всесвітнього дня читання вголос 01 лютого у шкільній бібліотеці проведений урок«Читаємо казки Василя Сухомлинського» з учнями 4 класу

13:56 01.02.2022

День пам’яті Героїв Крут

29 січня – День пам’яті Героїв Крут. Цей день є одним із символів боротьби українського народу за свою незалежність. Ця трагічна подія в історії Української держави є символом патріотизму юного цвіту нації. На вшанування пам’яті  в КЗ Шахівської сільської ради

17:31 28.01.2022

У школі відзначили День Соборності України

  Державне свято День Соборності України учні школи відзначили урочисто та патріотично. З метою виховання у підростаючого покоління глибокої поваги та любовi до Батькiвщини, нацiональної свiдомостi, людської гiдностi , виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України, у КЗ Шахівської сільської ради «Золотоколодязька ЗОШ І-ІІІ ступенів» організовано та проведено ряд заходів:

18:01 21.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано