A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Новини Золотоколодязької ЗОШ

Щоб пам'ятали!

7 вересня, напередодні 78-ї річниці з Дня визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників у Комунальному закладі Шахівської сільської ради» Золотоколодязька ЗОШ І-ІІІ ступенів» відбувся мітинг пам’яті « Щоб пам’ятали!» Присутні згадали трагічні події минулої війни, історію окупації та історію визволення рідного краю, хвилиною мовчання вшанували пам’ять співвітчизників, полеглих у боротьбі за честь і свободу. Завершився мітинг побажаннями скорішого настання мирних та щасливих днів в Україні.

10:06 08.09.2021

Свято Першого Дзоника

1 вересня  у комунальному закладі Шахівської сільської ради «Золотоколодязька ЗОШ І-ІІІ ступенів» традиційно по-родинному  пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року.    Вкотре школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила  у просторі і затишні класи.

12:40 01.09.2021

Пам'ятаємо заради майбутнього

Щороко 29 серпня в Україні відзначається День Пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність , суверенітет і територіальну цілісність України.  Учні та вчителі нашої школи вшанували пам'ять загиблих, узявши участь у ряді заходів.  Відбулося покладання квітів до пам'ятного знаку воїнам АТО в центрі села Золотий Колодязь. На урочистій нараді педагоги вшанували пам'ять загиблих загальноукраїнською хвилиною мовчання. Також шкільний бібліотекар Чучин Л.І. оформила шкільну бібліотечну виставку "Героям слава!".

09:44 30.08.2021

Подорож країнами Європи

Щороку у третю суботу травня Україна відзначає День Європи. Для українців – це особливий день, адже нашу країну та ЄС єднають спільні цінності, історія та культура.

09:25 15.05.2021

Без права на забуття

Страшні сліди залишила Друга Світова війна. За ці роки в Україні загинув кожен шостий громадянин. Хто візьметься підрахувати, скільки вони могли б зробити, скільки б могли пізнати радісних хвилин. День 9 травня став Днем Перемоги, великим святом всього людства.

09:29 09.05.2021

ВІТАЄМО ІЗ ЗАВЕРШЕННЯМ І МІЖНАРОДНОГО (VII ВСЕУКРАЇНСЬКОГО, XVII ВСЕКРИМСЬКОГО) ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ УЧНІВСЬКОЇ ТА СТУДЕНТСЬКОЇ ТВОРЧОСТІ «ЗМАГАЙМОСЬ ЗА НОВЕ ЖИТТЯ!», ПРИСВЯЧЕНОГО ЛЕСІ УКРАЇНЦІ!

Цьогоріч конкурс-фестиваль був присвячений 150 - річчю з дня народження Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки) – видатної української письменниці та громадського діяча, однієї з найяскравіших зірок національної та світової культури та набрав неабияких масштабів! У семи номінаціях конкурсу змагалися більше сімнадцяти тисяч учасників, а загальна кількість причетних до цієї події складає (за приблизними підрахунками членів журі) більше, ніж п’ятдесят тисяч поціновувачів таланту Лесі Українки та її дитячої творчості.

15:17 26.04.2021

Герої Чорнобиля

Раніше ми вже писали про те, що членами шкільної молодіжної організації "#ВЕКТОРПЛЮС" було розпочато роботу над проєктом "Герої Чорнобиля" до 35-роковин планетарної трагедії. Сьогодні ми презентуємо вам лише невеличку його частину, адже наразі стоїмо тільки на витоках. Якщо у вас є інформація стосовно учасників ліквідації наслідків катастрофи на Чорнобильській АЕС, що проживають або проживали на території нашого краю, поділіться нею, будь ласка, у коментарях. Будемо вдячні. Пам'ятаймо героїв! Шануймо подвиг!

15:15 26.04.2021

Дзвони Чорнобиля

Цьогоріч, 26-го квітня, минає 35 років, як на 4-му енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції сталася катастрофа планетарного масштабу, яка є найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком.

08:53 24.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано