A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Виховна робота

ВИПУСК – 2022

 28 червня 2022 у Шахівській ЗОШ І-ІІІ ступенів  випускники  отримали свідоцтва про повну загальну середню освіту.         Бажаємо усім випускникам-2022 року успіхів і справжніх досягнень. Ми віримо, що вам вдасться здивувати цей світ своєю ерудицією та вмінням, набутими знаннями та навичками!

14:38 28.06.2022

День пам'яті жертв політичних репресій

День пам'яті жертв політичних репресій — щорічний національний пам'ятний день в Україні, що припадає на третю неділю травня. Відзначається згідно з Указом Президента від 21 травня 2007 року з метою вшанування пам’яті жертв політичних репресій комуністичного режиму.  

16:05 16.05.2022

День Соборності України

   22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна щороку відзначає День Соборності. Офіційно в Україні свято встановлено Указом Президента України «Про День соборності України» від 21 січня 1999 року № 42/99. Це одне з найважливіших державних свят, яке символізує єдність земель України.

16:28 21.01.2022

Новий рік у нашій школі

     Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. Ялинка, подарунки, здійснення мрії, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціюється Новорічне свято. Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Саме так він пройшов і в нашій школі. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна новорічна казка з Дідом Морозом і Снігуронькою, подарунками та звичайно веселим хороводом навколо красуні-ялинки.

17:25 24.12.2021

День святого Миколая

   Діти дуже люблять зимові свята! Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу дива, радості і веселощів, а потім знайти під ялинкою довгоочікуваний подарунок. Відкриває новорічні свята – День Святого Миколая. Хто не знає про святого Миколая? Малий і старий знає про нього. Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо з’являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці. В цей казковий день і в нашій школі завітав Миколай, який привітав усіх учнів школи із святом та подарував усім чудові подарунки.

16:53 16.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано