A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Новини Шахівської Громади

Дата: від до Скинути

День  ветерана та День людей похилого віку

День  ветерана та День людей похилого віку

   В Торецькому СБК відсвяткували День  ветерана та День людей похилого віку.     Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Для українців сьогодні похилий вік цілком зрозуміло вважається справжнім досягненням, оскільки далеко не всім громадянам вдається дожити до такого віку. Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними своєї держави. Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося їм пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які вони пронесли через все своє життя. 

18:33 15.10.2017

АРХІВИ – ЦЕ ПАМ'ЯТЬ НАРОДУ…

АРХІВИ – ЦЕ ПАМ'ЯТЬ НАРОДУ…

 Сьогодні архівним відділом Добропільської райдержадміністрації проведено круглий стіл на тему «Архів - історія, сучасність», учасниками якого були особи, відповідальні за діловодство та стан архівної справи установ, підприємств, організацій району. Від Шахівської громади у цьому зібранні приймала участь Павленко Марина Вікторівна - архіваріус Шахівської сільської ради Окрема увага була приділена діяльності експертних комісій юридичних осіб у зоні комплектування архівного відділу щодо забезпечення збереження та поповнення документами Національного архівного фонду України.

17:42 13.10.2017

Захисникам Батьківщини присвячуємо

Захисникам Батьківщини присвячуємо

        Добропільською районною радою було оголошено конкурс малюнків серед дітей Добропільського району віком від 6 до 16 років, присвячений Дню захисника України, який проходив  з 21 вересня по 05 жовтня. 

14:56 13.10.2017

«Володимирівські посиденьки»

«Володимирівські посиденьки»

      На виконання плану роботи територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району (директор Болотова М.С.) на території Шахівської сільської ради разом з Володимирівським СБК (директор  Балик Н.Л.) відбувся тематичний захід до Міжнародного Дня людей похилого віку «Свято української кухні».     Зі святом учасників зібрання від Шахівської сільської ради привітав староста с. Новоторецьке  Махниборода А.С.          Працьовитий і гостинний український народ славиться хлібосольством. «Без хліба – нема обіду» - кажуть у народі і це правда. Хліб – головна страва на столі і до нього завжди ставилися з особливою пошаною.  А без чого не можна уявити український обід? Без борщу. 

14:37 06.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано