A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Новини Шахівської Громади

Дата: від до Скинути

21 ЖОВТНЯ – 70-ТІ РОКОВИНИ З ДНЯ МАСОВОЇ ДЕПОРТАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ ЗАХІДНОЇ УКРАЇНИ ДО СИБІРУ

21 ЖОВТНЯ – 70-ТІ РОКОВИНИ З ДНЯ МАСОВОЇ ДЕПОРТАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ ЗАХІДНОЇ УКРАЇНИ ДО СИБІРУ

                                   21 ЖОВТНЯ 2017 РОКУ - 70 РОКІВ ІЗ ДНЯ ПРОВЕДЕННЯ РАДЯНСЬКИМИ КАРАЛЬНО-РЕПРЕСИВНИМИ ОРГАНАМИ ОПЕРАЦІЇ «ЗАХІД» – МАСОВОЇ ДЕПОРТАЦІЇ (21.10.1947). Як свідчать архівні дані, Операція «Захід» (в оригіналі «Запад») була однією з найбільш масових і оперативних сталінських депортацій. Ідея проведення репресивно-виселенської акції виникла у радянських органів державної безпеки ще на початку 1947 року. Планування проводилося на рівні союзних МВС та МДБ СРСР. Суттєво пришвидшила реалізацію цього задуму постанова Ради Міністрів СРСР від 10 вересня 1947 року «Про виселення із західних областей УРСР членів родин оунівців». Йдеться у повідомленні на сайті Нацради.

14:12 26.10.2017

Результати лабораторного моніторингу питної води

Результати лабораторного моніторингу питної води

              За результатами лабораторного моніторингу питної води Добропільської міськрайонної філії ДУ «Донецький ОЛЦ МОЗ України»  із джерел централізованого водопостачання та  водогінних мереж в селах Шахове, Никанорівка, Володимирівка, Новоторецьке, Торецьке, Маяк, Дорожнє, відібраних 10.10.2017 року та 11.10.2017 року згідно «Плану моніторингових досліджень навколишнього середовища, лікувально-профілактичних закладів, загальноосвітніх та дитячих навчальних закладів, закладів соціального забезпечення Донецької області на 2017 рік»:

13:53 20.10.2017

Вітаємо з Днем народження Голованьову Наталю Яківну!

Вітаємо з Днем народження Голованьову Наталю Яківну!

Вітаємо з Ювілеєм дипутата Шахівської сільської ради, працьовиту, трудолюбиву та прекрасну жінку,   Голованьову Наталю Яківну! Бажаємо вічної весни в душі, співу птахів, яскравого сонця, жіночого щастя, квітів і посмішок. Нехай у вашому домі завжди панує мир, любов, тепло, радість, благополуччя і добро. Будьте завжди такою ж милою, прекрасною жінкою, такою ж, доброю, чесною і щирою людиною.

14:10 18.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано