A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Новини Золотоколодязької ЗОШ

Міжнародний День Землі

Щорічно 22 квітня відзначається Міжнародний День Землі - свято, що ознаменувало початок сучасного екологічного руху. Мета цього дня - звернути увагу на проблеми навколишнього середовища. Слоган Дня Землі 2021 - "Відродити нашу Землю".

21:44 22.04.2021

День довкілля

У суботу - 17 квітня - усі матимуть змогу зробити світ кращим. Адже саме День довкілля дозволяє нам оцінити стан навколишнього середовища і надає можливість з'ясувати роль людства у збереженні нашої планети. Витратити годину часу на вихідних, щоб впорядкувати територію біля будинку разом із сусідами, зменшити використання пластику, не смітити на вулиці – зовсім не важко, проте яку користь це принесе для навколишнього середовища!

21:40 17.04.2021

ЗАГАЛЬНА ТОЛОКА "ЧИСТЕ ПОДВІР'Я - ЧИСТА ГРОМАДА"

Весна з кожним днем усе більше балує нас своїм теплом, яскраве сонечко закликає до спільної праці... Сьогодні вчителі й учні нашої школи долучилися до прибирання у рамках толоки "Чисте подвір'я - чиста громада". Що з цього вийшло - дивіться у фотозвіті! (посилання: https://www.facebook.com/photo?fbid=1844018315756586&set=pcb.784005895879343)

21:34 16.04.2021

ПРАВОВИЙ ЛЕКТОРІЙ

Сьогодні до нашої шкільної родини завітав поліцейський офіцер Шахівської ОТГ Ягупець Олексанр Анатолійович. У ході тематичний лекцій діти дізналися про різні види правопорушень та відповідальність за скоєння дрібних злочинів, класифікацію штрафів та громадських робіт. Було порушено питання про булінг (цькування) та його різновиди, порядок реагування на доведені випадки булінгу та відповідальність осіб, причетних до булінгу. Дякуємо за змістовну та корисну інформацію, сподіваємося на плідну співпрацю!

14:36 14.04.2021

Вітаємо з перемогою!

Уже другий рік поспіль наша школа бере участь і посідає призові місця в Обласному фестивалі етнічних та національних мов і культур "Мови різні - душа одна". Вітаємо з перемогою вчителя початкових класів і керівника гуртка "Умілі ручки" Іскру Надію Петрівну в номінації "Майстер-клас з образотворчого або декоративно-ужиткового мистецтва" (виготовлення виробів із вторинної сировини)! Бажаємо натхнення для творчих успіхів та життєвих перемог!

13:17 12.04.2021

Нагород багато не буває!

Усі ми пам'ятаємо шедевральний результат, якого досягли наші розумники під час ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад. Тоді було нагороджено переможців, які одночасно посіли першість у кількох предметних олімпіадах. Сьогодні ж усі призери ІІ етапу отримали заохочення у вигляді цінних подарунків. Ще раз вітаємо переможців! Ви на вірному шляху!

13:04 12.04.2021

«1 мільйон дерев за 1 день у 100 країнах світу»

Питання озеленення планети наразі критично постає перед її населенням. Адже популярність дерев'яних виробів призводить до непоправної картини - винищення зеленого масиву в критичній кількості. Сьогодні колектив нашої школи взяв участь в Акції «1 млн дерев за 1 день у 100 країнах світу», організатором якої є БФ «Озеленення України». Місія проєкту Озеленення Планети - висадити 100 000 000 дерев по всій планеті протягом трьох років. Відновити екосистему Землі. Об’єднати людей планети. Тож не будьмо байдужими до питань сьогодення. Врятуймо планету разом!

14:16 09.04.2021

ВЕЛИКОДНІ ПИСАНКИ

07 квітня відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу з писанкарства "Великодні писанки". Доводили свою майстерність троє наших учениць: Анасейчук Вікторія, Максименко Яна, Федорова Дар'я (керівник Максименко О.В.). Бажаємо всім учасницям перемоги! Тільки вперед!

09:30 07.04.2021

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я

У рамках Всесвітнього дня здоров'я у школі серед учнів 6-10 класів було проведено Здоров'язберігаючий челендж. Тема- пандемія коронавірус COVID -19. Десятикласниці нагадали учням, які симптоми у коронавірусу, як протікає захворювання і що робити, коли є очевидні симптоми. Хлопці 9 класу розповіли іншим, як захистити себе в умовах пандемії та навчили правильно мити руки з милом. Учні 8 класу ще раз показали, як правильно одягати, носити та знімати захисні маски. А семикласники озвучили правила особистої гігієни, які захистять нас від багатьох інфекцій. Усі побажали один одному здоров'я.

09:27 07.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано