A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Новини Золотоколодязької ЗОШ

Тиждень книги

Напередодні весняних канікул у школі стартував Тиждень книги. Тільки-но було оголошено план його проведення, як учні школи активно включилися в роботу. Так, було проведено наступні заходи:

08:29 23.03.2021

У СВІТІ КАЗОК

Цікавий, чарівний, таємничий, неосяжний, яскравий… Скільки ще можна дібрати епітетів до світу, який нам відкривають книжки. Перші сходинки туди – це, звичайно, казки, які є мудрим наставником кожної дитини. Сьогодні бібліотекарем школи Л.І. Чучин було підготовано мінівиставу, яка стала своєрідною посвятою наших першачків у читачів. До діточок у гості прибули чи не всі літературні герої. Тут і Баба Яга, і Чахлик, і Незнайко… А кого ще запросили на свято – дивіться у нашому фотозвіті!

09:05 19.03.2021

А що вам відомо про мінну безпеку?

З метою інформування учнів з приводу мінної безпеки до нашої школи завітала команда фахівців представництва ХАЛО ТРАСТ ЮНІСЕФ в Україні. Під час роз’яснювальної роботи учні стали учасниками тренінгів, ситуативних завдань; поновили знання з протипожежної та техногенної безпеки, отримали необхідну інформацію щодо правил поводження з невідомими предметами. Не обійшлося без подарунків. На пам'ять про корисну зустріч дітям залишилися від експертів тематичні плакати з правил нового етикету.

08:43 17.03.2021

А пам'ять жива...

День добровольця – відносно нове свято для українського народу. Чому свято? Бо у цей день українці вшановують мужність і героїзм захисників, звеличують незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

10:37 14.03.2021

Вітаємо зі святом весни!

Зі святом весни, чарівності, краси і жіночності! Нехай кожен день буде таким, як цей: наповнений усмішками, захопленням, любов'ю, турботою і радістю. Будьте щасливі, почуваючись справжніми королевами. З 8 березня, милі пані!

13:30 05.03.2021

"Я в серці маю те, що не вмирає!"

25 лютого вся Україна святкує150-річницю з дня народження Лесі Українки – жінки, яка ввійшла в історію завдяки своїм найсильнішим рисам: міцності та гостроті думки, потужності іскрометного слова, масштабу мислення. Лариса, Леся, Зея… Вона така близька й водночас далека, така відома й невідома…

09:35 25.02.2021

День рідної мови

Мова є душею нації, її генетичним кодом, у її глибинах народилося багато з того, чим може пишатися наш народ. Як море починається з річки, так українське слово – з писемності.

15:30 21.02.2021

Герої не вмирають...

Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.

07:54 20.02.2021

Конкурс сенканів до Дня Державного Герба України

19 лютого всі українці відзначатимуть День Державного Герба України. Із цієї нагоди наші учні взяли активну участь у складанні сенканів про Тризуб (алгоритм складання: іменник, два прикметники, три дієслова, фраза-висновок з чотирьох слів, іменник-синонім до теми). Спробуйте і ви! #ТризубГуртує

07:49 19.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано